Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Методичні рекомендації та робочий зошит для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" завантажити
Робоча програма дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" 2017-2018 навчальний рік. завантажити
Методичні рекомендації та робочий зошит для виконання самостійних робіт з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва". група Р-41 завантажити
Витяг з переліку питань і відповідей для визначення базової професійної компетентності випускників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації із спеціальності 5.130107 «Агрономія» (навчальний довідник). Дисципліна «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». завантажити
Г.І.Подпрятов, Л.Ф.Скалецька, А.М.Сеньков, В.С.Хилевич "Зберігання і переробка продукції рослинництва" (завантажити 18 МБ)
Г.І.Подпрятов, Л.Ф.Скалецька, А.М.Сеньков "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Практикум" (завантажити 4 МБ)